„Fohow" korporacija atliko tyrimus ir parengė gamybai vaisinę pastą „Meigui" (originalus pavadinimas - rožės oligosacharidai). Oligosacharidai - tai netirpūs organiniai junginiai, priskiriami angliavandeniams (sacharidams) ir dar kitaip vadinami prebiotikais. Jie nėra virškinami skrandyje, jų neskaido ir kai kurios žarnyno bakterijos (pvz. Escherichia coli).
Prebiotikų sąvoka atsirado vos prieš dešimtį metų, bet jų reikšmė sveikatai jau yra patvirtinta puikiais klinikinių tyrimų rezultatais. Pagrinde tai yra oligosacharidai, sudarantys sąlygas sėkmingai vystytis probiotinėms žarnyno bakterijoms. Pakankamas gaunamų prebiotikų kiekis užtikrina, kad probiotinės bakterijos gaus maisto ir galės daugintis. Galima sakyti, kad oligosacharidai gali subalansuoti žmogaus žarnyno mikroflorą, o tuo pačiu užtikrinti mūsų žarnyno sveikatą. Organizme esant pakankamai oligosacharidų, stiprėja imuninė sistema, gerėja medžiagų apykaita, iš virškinamojo trakto greičiau pašalinami toksinai ir, kas ypač svarbu vartojus antibiotikus, reguliuojama mineralų pusiausvyra.
Oligosacharidai - tai naujas cukrus, turintis reikšmės organizmo sveikatinimui. Malonaus skonio ir akivaizdaus poveikio produktas, vartojamas sveikatinimo tikslams. Taip pat įgalima vartoti mityboje kaip cukraus pakaitalą. Galimas reguliarus jo vartojimas. Yra prieinamas ir nepakeičiamas sveikatą gerinantis maisto produktas pagyvenusiems žmonėms ir vaikams.
Būdingiausias žmogaus naudingosios mikrofloros atstovas yra bifidobakterijos, atliekančios mikrobiologinio reguliatoriaus vaidmenį: skatina maisto medžiagų pasisavinimą žarnyne, stiprina imunitetą, veikią profilaktiškai, sulėtina patogeninės mikrofloros ir puvimo bakterijų augimą žarnyne ir t.t. Daugelis tyrimų parodė, kad vartojant gyvą gerąją mikroflorą nesusidaro sąlygos šiai mikroflorai sukurti savo kolonijų ant virškinamojo trakto sienelių, o tik leidžia trumpam joms egzistuoti žarnyne. Todėl buvo sukurtas specialus maistas bifidobakterijoms - bifidofaktorius. Tai toks maistas, kurio žmogaus organizmas nesuskaido ir nepasisavina. Todėl vartojamas į vidų šis maistas patenka tiesiai į virškinamąjį traktą. Jis išskirtinai skatina bifidobakterijų augimą bei aktyvumą ir mažina patogeninės mikrofloros kiekį žarnyne.
Sudėtis: rožių žiedų ekstraktas, oligosacharidai, stachiozė ir kt. Nėra cukraus.
Pagrindiniai vaisinės pastos „Meigui" komponentai
Stachiozė - priklauso sunkiai pasisavinamiems cukrums. Vartojama su maistu ji patenka tiesiai į virškinamai į traktą ir maitina bifidobakterįjas bei kitą naudingąją mikroflorą.
Oligoksilozė -
Oligosacharidai
Pagrindinis produkto veikimas
Vaisinė pasta „Meigui". Aktyviai ją vartojant disbakteriozės atvejais, padidėja naudingosios žarnyno mikrofloros kiekis, stabilizuojama ir stiprinama žmogaus organizmo virškinamojo trakto veikla, sureguliuojama virškinamųjų sulčių sekrecija, skatinamas virškinimas ir padeda viduriuojant. Padidina imunitetą, sumažina organizmo senėjimą, pasižymi kosmetiniu efektu. Veikdama pagal principą „išorė veikia vidų " ji gali ištirpdyti pigmentines dėmes: skatindama melanino suirimą ir jo metabolizmą, sudaro sąlygas žmogui turėti baltą elastinga sveiką odą. Vartojama žarnynui valyti ir šlakams iš organizmo šalinti, o taip pat svoriui mažinti. Be to pasta naikina nemalonų burnos ir prakaito kvapą.
Pastabos
Vaisinė pasta „Meigui" tinka visoms žmonių grupėms be apribojimų. Vartojam likus pusvalandžiui iki valgio nuo vieno arbatinio šaukštelio iki vieno valgomojo šaukšto. Galima sučiulpti ją vieną arba gerti su arbata.
Rekomenduojama vartoti ne mažiau 7-14 dienų. Galima pastą „Meigui" vartoti ilgą laiką.
Pakuotė: tūbelės po 120 g
Tinka vartoti: 18 mėnesių nuo pagaminimo datos.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje
© 2010 | www.fohow.com | atsakomybės apribojimas |